Gyakran feltett kérdések

Amennyiben nem válaszol a szabadidődre vonatkozó kérdésekre, megnehezíti a kiválasztási folyamatot.

Igen, hiszen sok esetben még a nyugdíjasok foglalkoztatása esetén is kérheti Partnerünk az önéletrajzodat.

Partnereinktől néha lassan kapunk információt, ezért a türelmét kérjük. Érdeklődjön addig is telefonon vagy e-mailen.

Kérjük mindenképp érdeklődjön telefonon kapcsolattartójánál

Regisztráljon a honlapunkon, vagy jelentkezzen személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban, válassza ki, hogy melyik megyében dolgozna, és hogy milyen munkát vállalna.

Akkor lépjen be tagnak, ha már kiválasztottuk egy konkrét munkára, és egyeztetett velünk. Természetesen annak sincs akadálya, ha e nélkül kéri a tagságát a szövetkezetünkbe!

Amennyiben szövetkezeti tag a ProAktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetben, kitöltötte a szükséges belépési papírokat, valamint az adott hónapban munkát végzett, akkor következő hónap 10-én már számíthat a jövedelem kifizetésre.

Az aktuális munkákról a honlapunkon tájékozódhat a leggyorsabban, de telefonon vagy e-mailben is kereshet minket.

Nyugdíjfolyósítási törzsszám:, Tagdíj befizetése, TAJ szám, adóazonosító jel, személyi igazolvány szám, lakcímkártya, bankszámlaszám

990 Ft A ProAktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet Alapszabálya alapján a Közgyűlés által maghatározott vagyoni hozzájárulási kötelezettség /Tagdíj/ 990 Ft, azaz nyolcszáz forint, melyet a Tag hozzájárulása alapján a ProAktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet az első alkalommal kifizetett díjazásból vonja le.